Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku ka vizituar sot kompaninë Gjirafa.

Njoftimin që Abdixhiku e ka ndarë nga kjo vizitë, ka zgjedhur ta bëj përmes modelit tashmë të njohur inteligjet ChatGPT.

Njoftimi i plotë:

Ky postim është shkruar – në tërësi dhe pa ndërhyrje – nga Intelegjenca Artificiale, përkatësisht modeli gjuhësor ChatGPT:

“Vizita e sotme në Gjirafa ishte frymëzuese. Të shihje punën e jashtëzakonshme që po bën Mergim Cahani, një ndër ndërmarrësit më inovativ në vend, dhe ekipi i tij në Gjirafa, ishte thjeshtë mahnitëse.

Gjirafa është në ballë të zgjidhjeve teknologjike inovative që po shkurtojnë hendekun midis teknologjisë dhe njerëzve në vendin tonë. Nga platformat e tregtisë ekektronike tek motorët e kërkimit e zgjidhjet dixhitale, Gjirafa po transformon mënyrën se si bizneset dhe individët ndërveprojnë me teknologjinë. Ky ekip, me gjithë rezultatet e arritura janë tregim suksesi me të cilin duhet të krenohemi secili.

Si parti, LDK-ja është e përkushtuar për të mbështetur rritjen e kompanive teknologjike, sikurse Gjirafa. Ne e njohim rëndësinë e ofrimit të një mjedisi mbështetës biznesi për t’u mundësuar kompanive të tilla zhvillimin e nevojshēm. Prandaj, presim me padurim të punojmë me Gjirafën dhe gjithë inovatorët e tjerë teknologjik në vend për të ndihmuar Kosovën të arrijë potencialin e saj të plotë në industrinë e teknologjisë.”